مواد لازم کرسپل
- آرد :100 گرم
- شیر سرد:یک پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
- زرده تخم مرغ :یک عدد
- نمک :قاشق چایخوری
- وانیل :¼قاشق چایخوری

طرز تهیه کرسپل
طرز تهیه کرسپل
ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه هم زن بشکنید و به همراه 100 گرم شکر خوب بزنید تا ترکیبی سفید و ابری مانند پیدا کند.
در مرحله بعد عسل ، گلوکز و باقی مانده شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد بجوشد و دانه های شکر بخوبی حل شود.
زمانی که دمای مواد به 130 درجه رسید شعله را خاموش کرده و به تدریج به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و وانیل را هم بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
کره را از قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا نرم شود و در این مرحله به خمیرتان اضافه کنید و مجدد با لیسک مخلوط کنید ،
در آخرین مرحله مغز فندق و پسته را به خمیر اضافه کرده و تا حدی که خوب پخش شود مخلوط نمایید.
حالا داخل قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان میکادو را داخل آن قرار دهید ،
خمیر را بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید و در نهایت یک لایه دیگر نان میکادو را روی آن قرار داده و کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد
سپس خمیر را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
نوقا را از داخل قالب خارج کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید و با کمک یک چاقوی تیز آن را به شکل مستطیل های یک اندازه برش بزنید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کرسپل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کرسپل را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال