طرز تهیه “لازانیای ریکوتا” یک طعم جدید و واقعی از لازنیا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/92805a5f-5bdc_.jpg

مواد لازم لازانیای ریکوتا

  • لازانیا :12 ورق
  • پیاز (نگینی خرد شده):1 عدد
  • روغن مایع :به مقدار لازم
  • گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) :350 گرم
  • سرکه :3 قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی (رنده شده) :4 پیمانه
  • اسفناج (تفت داده شده) :250 گرم
  • ریحان (درشت خردشده) :25 گرم
  • نمک و فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
  • پنیر ریکوتا (رنده شده) :300 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده) :100 گرم
  • زرده تخم مرغ :1 عدد
  • کره :  به مقدار لازم
  • پنیر موتزارلای ورقه ای :350 گرم



8012c2f0-298c_.jpg

طرز تهیه لازانیای ریکوتا

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس پیاز را خرد کرده و سرخ نمایید.

در ادامه گوشت چرخ کرده را افزوده و با پیاز سرخ کنید، زمانی که گوشت و پیاز بخوبی سرخ شدند گوجه را رنده کرده و بریزید.

اجازه دهید گوجه شروع به جوش خوردن بکند، در این مرحله سرکه را بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید .

شعله را زیاد کنید تا مواد جوش بخورد ، سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید گوشت پخته و سس غلیظ شود.

در این فاصله لازانیا را در مقداری آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شود ، سپس آبکش کرده و کنار بگذارد تا خشک شود.

در نیمه های پخت سسٍ، ریحان و اسفناج خرد شده را بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید و به پخت ادامه دهید.

فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. قالب مورد نظرتان را با کره چرب کرده و کنار بگذارید.

کاسه ای بردارید و زرده تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، پنیرریکوتا و پنیر پارمزان مخلوط کنید.

کف قالب چرب شده را با چند ورق لازانیا بپوشانید، سپس یک لایه از مخلوط تخم مرغ و پنیر را بریزید و خوب صاف کنید.

در ادامه یک لایه از مایه گوشتی را افزوده و چند ورق پنیر موتزارلا بچینید ، لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

لایه آخر را با مخلوط ریکوتا و پنیر موتزالا به پایان برسانید، سپس روی قالب را با یک لایه فویل بپوشانید و برای 30 دقیقه در فر بپزید.

برای اینکه سطح لازانیا طلایی شود میتوانید بعد از نیم ساعت آن را از فر خارج کرده و فویل را بردارید و برای 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

بعد از اینکه لازانیا پخت و سطح آن طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود ، سپس برش زده و سرو نمایید.



9398ee90-0014_.jpg

نکات تکمیلی در مورد لازانیای ریکوتا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
لازانیای ریکوتا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟120