ابتدا پیاز، مرغ، کلم، هویج و فلفل دلمه ای را خلالی باریک و بلند خرد کنید. سعی کنید قطعات سبزیجات یک اندازه باشند.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، زمانی که پیاز کمی نرم شد زردچوبه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز طلایی شود.
در ادامه مرغ خرد شده را بریزید و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
در مرحله بعد هویج را افزوده و کلم و فلفل دلمه ای را هم بریزید و مواد را زیر و رو کنید.
زمانی که سبزیجات کمی نرم شدند نمک و فلفل را افزوده و سس سویا را بریزید.
در این مرحله قارچ را افزوده و اجازه دهید همه مواد با شعله کم بپزد و نرم شود.
در این فاصله قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید.
زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد نودل را بریزید و بعد از اینکه نرم شد آن را آبکش کنید.
یک لیوان از آب نودل را نگه دارید، نودل را به همراه یک لیوان آب به سس افزوده و اجازه دهید برای چند دقیقه بپزد.
زمانی که همه مواد پخت و آب آن جمع شد چومین را در ظرف مورد نظر بکشید و با چاشنی های دلخواه سرو نمایید