مواد لازم برای سوپ باقالی
- باقلا نیم پزشده :یک پیمانه
- سیب زمینی نگینی خرد شده :یک عدد
- پیاز:یک عدد
- هویج نگینی خرد شده :دو عدد
- کره :15 گرم
- آرد ذرت :سه قاشق سوپ خوری
- آب مرغ :دو پیمانه
- آب:دو پیمانه
- جعفری :به میزان لازم
پیش غذای خوشمزه با سوپ باقالی
طرز تهیه سوپ باقالی
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره داغ شود سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید.
سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را به همراه باقلای نیم پز شده ، آب مرغ و دو پیمانه آب به داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا مواد جوش بیاید.
آرد ذرت را با کمی از آب سوپ در حال جوش مخلوط کنید، و در داخل سوپ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
پس از نیم ساعت پخت سوپ ، جعفری را اضافه کنید و بعد از جا افتادن سوپ آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
سوپ باقالی
نکات تکمیلی در مورد سوپ باقالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ باقالی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سوپ باقالی ، طرز تهیه سوپ باقالی
3.99