طرز تهیه یک پیش غذای مقوی و خوشمزه با “سوپ باقالی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/70ab2d19-7fe4_.jpg

مواد لازم برای سوپ باقالی

  • باقلا نیم پزشده :یک پیمانه
  • سیب زمینی نگینی خرد شده :یک عدد
  • پیاز:یک عدد
  • هویج نگینی خرد شده :دو عدد
  • کره :15 گرم
  • آرد ذرت :سه قاشق سوپ خوری
  • آب مرغ :دو پیمانه
  • آب:دو پیمانه
  • جعفری :به میزان لازم


7d8c4eab-4f3d_.jpg

 پیش غذای خوشمزه با سوپ باقالی

طرز تهیه سوپ باقالی

کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره داغ شود سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید.
سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را به همراه باقلای نیم پز شده ، آب مرغ و دو پیمانه آب به داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا مواد جوش بیاید.
آرد ذرت را با کمی از آب سوپ در حال جوش مخلوط کنید، و در داخل سوپ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
پس از نیم ساعت پخت سوپ ، جعفری را اضافه کنید و بعد از جا افتادن سوپ آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.


5af2d706-9e9f_.jpg

 سوپ باقالی

نکات تکمیلی در مورد سوپ باقالی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ باقالی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

سوپ باقالی ، طرز تهیه سوپ باقالی

3.99
این مطلب مفید بود ؟72