موادلازم شارلوت میوه ای :
- ژله توت فرنگی :1 بسته
- توت فرنگی خرد شده:300 گرم
- ژله آلوئه ورا : نصف بسته
- آب داغ:1 و نصف لیوان
- شیر کم چرب:1/4 لیوان
- خامه :1 بسته
- شکر:1 قاشق غذا خوری
- بیسکوییت پتی بور:4 عدد

طرز تهیه شارلوت میوه ای:
دو ظرف در سایز های مختلف انتخاب کنید که درون هم بروند و از کناره ها هم بین دو ظرف خالی باشد.
بعد آنها را با آب یخ بشویید و داخل هم قرار دهید بهتر است با نوار چسب ، ظرف کوچکتر را سفت کنید تا تکان نخورد.
ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و بگذارید تا خنک شود و به دمای محیط برسد.
بعد توت فرنگی های خرد شده را در فاصله بین دو ظرف بریزید و بعد ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر و 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید .
در این فاصله نصف بسته ژله آلوورا را با یک قاشق سرخالی شکر و نیم لیوان آب جوش حل کنید و وقتی ژله به دمای محیط رسید شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
خامه را هم با چنگال هم بزنید و کم کم به ژله آلوورا اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا در ژله حل شود و غلیظ شود.
ژله توت فرنگی را بعد از بسته شدن از داخل یخچال بیرون بیاورید و ظرف آن را چند لحظه در آب داغ قرار دهید تا ژله به راحتی از ظرف بیرون بیاید.
در گودی ژله توت فرنگی مخلوط آلوورا و خامه را بریزید و 10 دقیقه ای در فریزر بگذارید . بعد از 10 دقیقه ،بیسکویت ها را روی ژله قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
و قتی ژله بسته شد آن را از قالب بیرون بیاورید و با توت فرنگی و یا هر میوه دلخواه دیگری تزیینش کنید.

نکات تکمیلی در مورد شارلوت میوه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شارلوت میوه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت