تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا ترکیب شوند.
سپس تابه ای متوسط را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی چرب کنید تا گرم شود.
مخلوط تخم مرغ ها را در تابه میریزیم و با کف گیر آن را از اطراف تابه به وسط آن انتقال دهید.
وقتی تخم مرغ خودش را گرفت پنیر ، فلفل قرمز و سالسا را روی آن بریزید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
سپس آن را روی نان لواش گذاشته و به صورت گرم سرو کنید.
* طبخ متفاوت باریتوس مکزیکی :
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و فلفل قرمز و سالسا را داخل آن بریزید و 3 دقیقه تفت دهید تا بپزند.
سپس تخم مرغ ها را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا زرده و سفیده یکدست شوند.
بعد آنها را داخل تابه و بر روی فلفل ها میریزیم و منتظر می مانیم تا بپزند و خودشان را بگیرند.
در نهایت اگر دوست داشتید میتوانید مقداری پنیر به همراه کمی نمک و فلفل روی آنها بریزید تا مزه دار شوند.
تخم مرغ پخته شده را روی نان لواش بگذارید و نان را رول کنید و بلافاصله سرو کنید.