طرز تهیه ی یخمک هندوانه
مواد لازم
هندوانه 5 پیمانه
شیر (شیر ذرت ) 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شدهزنجبیل 5 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
ابتدا هسته های هندوانه ها را به خوبی جدا می کنیم و بعد از خرد کردن هندوانه را به همراه مواد اولیه دیگر داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شوند.
شیر و ریشه زنجبیل را بر روی حرارات می جوشانیم و بعد از اینکه جوش آمد یک جوش که زد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود و با مخلوط هندوانه و دیگر مواد مخلوط می کنیم.
مواد مخلوط شده داخل یک ظرف ریخته و درون فریزر قرار می دهیم تا 4 ساعت بماند. در این 4 ساعت به فاصله یک ساعت یک ساعت مواد را از داخل فریزر بیرون آورده و خوب با هم زن هم می زنیم و 15 دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر بیرون می آوریم.
نکات تکمیلی در مورد یخمک ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
یخمک ایتالیایی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه