طرز تهیه “پای هلو” ساده و فوق العاده خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/78468c26-645a_.jpg

پای هلو خانگی با نکات

پای هلو را می توانید با یک دستور تهیه خانگی خودتان آماده نمایید تا هم با یک تجربه آشپزی جدید روبه رو باشید و فارغ از این بتوانید یک شیرینی خوش طعم رای برای خود و خانواده مهیا نمایید.



85547325-2e54_.jpg

پای  هلو خانگی

مواد لازم برای پای  هلو :

  • آرد :2 پیمانه
  • کره سرد یخچالی :150 گرم
  • پودر قند:1/2 پیمانه
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
  • شیر :نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ :2 عدد
  • نمک :1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل پای :

  • پودر بادام :1 پیمانه
  • نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
  • پودر قند :1/4 پیمانه
  • تخم مرغ :3 عدد
  • کره :50 گرم
  • هلو ورقه شده:به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ :یک عدد
  • خامه :یک قاشق

طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :

 ابتدا باید مواد خشک را که شامل آرد ، نمک و پودر قند میشوند را با هم مخلوط و بعد الک کنید.

 در مرحله بعد کره یخچالی را رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره قشنگ جذب شود.

 بعد وسط مخلوط آرد را گود کنید.سپس زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن بکنید.

در این حین شیر را هم آرامی اضافه کنید.ولی باید دقت کنید بعد از اضافه کردن شیر ، مواد را خیلی ورز ندهید ، چون خمیر روغن میندازه.همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافیست.

 خمیر آماده شده شما چسبناک است ، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.

در این فاصله مواد میانی پای را آماده کنید.

 کره را با تخم مرغ ، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با درجه متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.

بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید.



3d7c524f-685a_.jpg

پای خوشمزه و ساده هلو

 بعد از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرون بیاورید و نصف کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید تا اگر خمیر هنوز هم حالت چسبندگی داشت ، مشکلی نداشته باشد.

 سپس خمیر را با وردنه باز کنید تا قطر آن 3 الی 4 میل شود. قالب پای را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و تا بالای ظرف بکشید. یعنی خمیر روی دیوارهای قالب باشد.بعد اضافه های آن را بردارید.

 با یک چنگال کف خمیر را چند سوراخ کنید . بعد مواد میانی پای را داخل آن میریزیم تا همه جای آن را پر کند. سپس هلو ها را روی آن بچینید.

 نصف دیگر خمیر را با وردنه باز کنید و با یک وردنه تور ساز روی خمیر بکشید و آن را روی قالب پهن کنید.اگر هم این وردنه را در دسترس نداشتید میتوانید خمیر ها را به صورت نواری ببرید و روی هلوها بچینید.

یک عدد زده تخم مرغ را با یک قاشق خامه هم بزنید و با قلمو روی خمیر بکشید.

قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزید.



d2c82762-1825_.jpg

طرز تهیه پای خانگی هلو

نکات تکمیلی در مورد پای هلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پای هلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟291