مواد لازم سالاد هویج و پسته
- دانه زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- عسل 1 قاشق چایخوری
- دارچین ⅛ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز ⅛ قاشق چایخوری
- هویج 4 عدد بزرگ
- گشنیز 2 قاشق غذاخوری
- پسته 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد هویج و پسته
1. ابتدا هویج را به شکل خلال های درشت و پهن خرد کنید. گشنیز و پسته را نیز خرد کنید. سپس دانه های زیره را در یک تابه ی کوچک به مدت 2 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا عطر آن بلند شود و کمی بو داده شوند. داخل یک بشقاب بریزید تا خنک شوند.
2. آب لیموترش، روغن، عسل و ادویه ها را در یک شیشه با در پیچی بریزید و خوب تکان دهید تا ترکیب شوند سپس بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
3. یک روغن دان بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید و هویج ها را اضافه کنید. بگذارید دوباره جوش بیاید و 5 دقیقه دیگر تا کمی نرم شود بپزید سپس آبکش کنید.
4. سس را روی هویج ها بریزید و خوب هم بزنید تا به آن آغشته شوند. گشنیز و پسته را روی هویج ها بپاشید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سالاد هویج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز