مواد لازم برای کیک مرنگ نارگیل ی با انبه
- سفیده تخم مرغ :4 عدد
- پودر قند:215 گرم
- پودر نارگیل تازه:40 گرم
- شکلات سفید:360 گرم
- خامه :600 میلی لیتر
- انبه تازه :2 عدد
- پودر قند :برای پاشیدن روی کیک
کیک مرنگ نارگیلی با انبه خانگی
طرز تهیه کیک مرنگ نارگیلی با انبه
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در محیط قرار دهید، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سفیده ها را از زرده جدا کنید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد حدود 15 تا 20 دقیقه باید هم بزنید تا به شکل مورد نظر برسد.
در این مرحله شکر را کم کم افزوده و هربار خوب هم بزنید تا مرنگ درست شود. سه عدد قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید و مرنگ را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و روی آن ها پودر نارگیل بپاشید.
مرنگ ها را برای 1 ساعت در فری که با دمای 120 درجه گرم شده بپزید سپس آن را از فر بیرون آورده و برای یک تا یک و نیم ساعت کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
در این میان شکلات سفید را خرد کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود.
سپس یک چهارم از مقدار خامه را به شکلات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
در این فاصله سه چهارم باقی مانده خامه را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.
سپس مخلوط شکلات را افزوده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند حالا کرم بدست آمده را در یک ظرف دربسته بریزید و داخل فریزر بگذارید تا برای یک ساعت بماند.
در این فاصله انبه ها را شسته، پوست بگیرید و خرد نمایید. یک لایه مرنگ را روی میز کار قرار دهید و روی آن یک سوم از مخلوط شکلات و خامه بریزید و با کاردک پخش کنید.
سپس مقداری انبه خرد شده اضافه کرده و یک لایه مرنگ روی آن قرار دهید. به همین ترتیب لایه های بعدی را درست کنید.
سپس روی کیک مرنگی خود را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال نگهداری نمایید.
پخت کیک مرنگ نارگیلی با انبه
نکات تکمیلی در مورد کیک مرنگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
کیک مرنگ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه