مواد لازم پاستا با مرغ
پاستای پنه 450 گرم
سینه مرغ شنیسلی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ½ پیمانه
پنیر پارمزان زنده شده ½ پیمانه

طرز تهیه پاستا با مرغ
پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی می کنیم.
سینه های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب می کنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند. سپس آن ها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازه های انگشتی خرد می کنیم. می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید.
3 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کامل زیر و رو می کنیم.
پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه می کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط می کنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن می ریزیم.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پاستا با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟