دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/5ce6aef3-7a9e_.jpg

 مواد لازم برای مربای بهارنارنج

مواد لازماندازه
گل بهار نارنج 1 کیلوگرم
آب لیمو ترش 2 ق س
شکر 1 کیلوگرم
آب3 پیمانه



3976a08b-7a43_.jpg

روش تهیه مربای بهارنارنج

گرفتن تلخی بهار نارنج

بهار نارنج داری مزه و طعم تلخی است که باید آن را 24 ساعت قبل از استفاده کردن آماده کنید و تلخی آن را بگیرید.

برای این کار بهار نارنج را ابتدا چند بار در آب جوش بجوشانید و بعد از نیم ساعت  آب را خالی کنید و مجددا این کار را تکرار کنید.سپس آنها را به مدت 24 ساعت  در آب سرد نگه دارید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید  تا تلخی بهار نارنج کاملا گرفته شود.



65c708e3-604d_.jpg

ترکیب بهار نارنج و شکر و آماده شدن مربای بهار نارنج

 سپس شکر را با 3 پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد بهار نارنج را داخل آن بریزید تا به آرامی بجوشند و کم‌کم مربا قوام بیاید.

نکته

بهار نارنج را میتوانید قبل از استفاده چند ساعت در آب و آهک خیس کنید تا بعد از پخت حالت ترد داشته باشد.

نکات تکمیلی در مورد مربای بهارنارنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای بهارنارنج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟24232