مواد لازم برای پانت کیک سیب دارچینی
- آرد :2 و نیم فنجان
- پودردارچین : 1 ق غ
- بکینگ پودر:2 ق چ
- نمک:1 ق چ
- جوش شیرین : نصف ق چ
- کره ذوب شده :سرد 1 فنجان
- شکر قهوه ای روشن :1 و نیم فنجان
- تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
- اسانس وانیل :2 ق چ
- سیب خرد شده :6 عدد
- چیس دارچینی :1 فنجان در صورت تمایل
مواد لازم برای سس روی کیک
- پودر شکر: 1 فنجان
- آب :1 تا 2 ق غ
نحوه درست کردن پانت کیک سیب دارچینی
طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی
ابتدا کره را آب کرده و بگذارید تا کمی خنک شود سپس به همراه شکر قهوه ای در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد دارچین، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید سپس با کمک یک لیسک مواد را به آهستگی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در نهایت تکه های سیب و چیپس دارچینی را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا حدی که مواد در همه جای خمیر پخش شود.
قالب پانت را چرب کرده و خمیر را داخل آن بریزید و برای 50 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
در این میان پودر شکر و آب را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا دانه های شکر حل شده و شهد کمی غلیظ شود، زمانی که کیک خنک شد شهد را روی آن بدهید و سرو نمایید.
پخت پانت کیک سیب دارچینی خوش طعم
نکات تکمیلی در مورد پانت کیک سیب دارچینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پانت کیک سیب دارچینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت