طرز تهیه “کوکتل میگو” یک پیش غذای دریایی بسیار لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/de7832ed-9ca6_.jpg

روش پخت کوکتل میگو

میگو از غذاهای خوشمزه دریایی است که با آن میتوان انواع غذاها،پیش غذاها ، سوپ ها و سالادها را تهیه کرد. کوکتل میگو یکی از آن پیش غذاهای خوشمزه و خاص است که با میگو تهیه میشود و بسیار لذیذ و خوش خوراک است.

مواد لازم برای کوکتل میگو

  • میگو :600 گرم
  • روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر :به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی :1/4 فنجان
  • ترب رنده شده :یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم



607e5e5b-ea32_.jpg

 کوکتل میگو

طرز تهیه کوکتل میگو

مرحله اول:

برای درست کردن کوکتل میگو ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با فویل بپوشانید و میگو را با روغن زیتون مخلوط کرده و روی سینی قرار دهید.

مرحله دوم:

روی میگوها مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بپاشید و به مدت 8 تا10 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.

سس گوجه فرنگی را با ترب رنده شده مخلوط کنید و کنار میگو های پخته شده سرو کنید.



7a90c64a-3bac_.jpg

پخت کوکتل میگو

نکات تکمیلی در مورد کوکتل میگو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکتل میگو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکتل میگو ، طرز تهیه کوکتل میگو

3.611
این مطلب مفید بود ؟83