مواد لازم برای چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
- 2/3 پیمانه:خامه ترش
- دو قاشق غذاخوری:ریحان تازه
- 1 قاشق غذاخوری:شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری:کره آب شده
- یک قاشق چایخوری: ادویه تایلندی
- یک حبه:سیر رنده شده
- یک عدد: آناناس تازه
- روغن گیاهی
- 450 گرم:سینه مرغ بدون استخوان
- دو پیمانه:برنج پخته شده
- فلفل قرمز تازه
طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
ابتدا برنج را به روش دلخواه بپزید.سینه مرغ را پاک کرده و خرد کنید ، آناناس ها را پوست گرفته و به اندازه مرغ ها خرد کنید.
یک کاسه کوچک بردارید و ادویه تایلندی ، شکر قهوه ای ، کره ، سیر رنده شده ، ریحان خرد شده و خامه ترش را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
سپس مرغ ها را سیخ بزنید(اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید آن ها را چند ساعت قبل داخل آب قرار دهید تا نسوزد) و کباب کنید ، زمانی که مرغها نیم پز شد مقداری از سس آماده شده را روی آن بمالید و کاملا بپزید.
مقداری روغن روی آناناس ها بمالید و آن ها را هم کباب کنید.برنج را در ظرف مخصوص بکشید و کباب مرغ و آناناس را روی برنج قرار دهید. غذا را با مقداری ریحان خرد شده و فلفل قرمز تازه تزیین کرده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان