طرز تهیه “پستوی اسفناج و لیمو”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/95542582-cf3e_.jpg

مواد لازم برای پستوی اسفناج و لیمو

  • یک عدد: لیموترش
  • 1.5 پیمانه:اسفناج تازه
  • 1/3 پیمانه: بادام برشته
  • 3 قاشق غذاخوری:پنیر پارمسان رنده شده
  • دو حبه: سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه: روغن زیتون
  • 450 گرم:مارچوبه تازه خرد شده
  • تخم مرغ (نیمرو)
 

6963fcf3-cd0e_.jpg

طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو

ابتدا اسفناج را پاک کرده ، بشویید و بگذارید آبش برود.سیر را پوست گرفته و رنده کنید.به اندازه یک قاشق چای خوری پوست لیمو را رنده کرده و به اندازه 3 قاشق غذاخوری آب آن را بگیرید.

همه مواد به جز تخم مرغ و مارچوبه را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره شود.( در صورت تمایل کمی نمک و فلفل اضافه نمایید) پوره را در کاسه ای بریزید و با تخم مرغ نیمرو شده و مارچوبه بخارپز شده سرو کنید.

 

0cef497e-2416_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پستوی اسفناج و لیمو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .