مواد لازم برای برگر سالمون با سس شوید
- فیله سالمون بدون استخوان :450 گرم
- ماست کم چرب ساده :½ پیمانه
- نان همبرگر :4 عد
- پیازچه :یک دسته
- تخم مرغ بزرگ :یک عدد
- خرده نان :2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه :یک قاشق غذاخوری
- تربچه رنده شده :یک قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده تازه :یک قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده لیمو ترش :یک قاشق مرباخوری
- نمک درشت :به مقدار لازم
- فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- کاهو :برای سرو
طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید
ابتدا فیله سالمون، پیازچه و شوید را ساتوری خرد کنید ، سپس تربچه و پوست لیمو ترش را رنده کرده و هر کدام از مواد را در ظرف های جداگانه بریزید.
ماست و شوید را با هم مخلوط کرده و کمی نمک فلفل بریزید، سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود ، قرار است به عنوان سس استفاده کنید.
کاسه ای بردارید و سالمون ، پیازچه و پوست رنده شده لیمو را بریزید و مخلوط کنید.
در ادامه تخم مرغ ها را در کاسه ای هم بزنید و کمی نمک و فلفل افزوده و روی مخلوط سالمون و پیازچه بریزید.
در مرحله بعد نان خرد شده ، ترب رنده شده و آب لیمو را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، سپس از مخلوط سالمون برداشته و آن را به شکل برگر در آورید و در روغن سرخ کنید.
(میتوانید برگرهای سالمون را در کباب پز و یا فر گریل کنید).
هر کدام از برگرهای سرخ شده را روی یک تکه نان قرار داده و روی آن یک برگ کاهو بگذارید، سپس کمی سس ماست و شوید بریزید و با یک تکه نان دیگر آن را کامل کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد برگر سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
برگر سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه