مواد لازم برای مرغ کره ای هندی
- کره :100 گرم
- روغن :1 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز شده :2 عدد متوسط
- زنجبیل تازه له شده :1 قاشق چایخوری
- پودر کاری :2 قاشق چایخوری
- گشنیز نرم شده :2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز :2 قاشق چایخوری
- زیره سیاه درسته :1 قاشق چایخوری
- سیر تازه خورد شده :1 قاشق چایخوری
- نمک :1 قاشق چایخوری
- هل سبز درسته :3 عدد
- دانه فلفل سیاه :3 عدد
- ماست :3/2 پیمانه یا 150 میلی لیتر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- مرغ :8 تکه بدون پوست
- آب :3/2 پیمانه
- خامه کم چرب :3/2 پیمانه
- گشنیز تازه :مقداری
- فلفل سبز ریز شده :2 عدد
طرز تهیه مرغ کره ای هندی
ابتدا مرغ را پاک کرده ، خرد کنید و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود. در این فاصله بقیه مواد (به جز گشنیز، پیاز و خامه) را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرغها را داخل آن بریزید و کنار بگذارید.در این فاصله پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید .
بعد از اینکه پیاز ها طلایی شد ، مخلوط مرغ را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت بپزید. سپس خامه را افزوده و 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.
مرغ کره ای هندی را در ظرف مورد نظر بکشید و با گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ کره ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ کره ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز