طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/878af102-7dc1_.jpg

مواد لازم برای درست کردن بورقی :

  • خمیر یوفکا یا فیلو :10 ورقه
  • تخم مرغ :1  عدد
  • پنیر فتا :200 گرم
  • جعفری، نعناع ،شوید :1 قاشق غذاخوری، ساطوری شده
  • روغن مایع  :به میزان لازم



255fa060-203e_.jpg

روش تهیه بورقی ترکیه :

تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس سبزیجات خرد شده را  به همراه پنیر له شده مخلوط کنید.(پنیر را با چنگال له کنید)

به اندازه یک قاشق از مایه مخلوط شده پنیر و تخم مرغ داخل  خمیر یوفکا به فاصله یک سانتی‌متر از لبه خمیر بریزد و خمیر را لوله ای کنید.لبه خمیر را با انگشت خیس کنید و دو طرف آن را ببندید  تا خمیر در روغن باز نشود.

بورقی ها را 2 یا 3 تا در روغن داغ شده بر روی حرارت متوسط به مدت 5 یا 6 دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و طلایی شود.

بورقی ها را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر سرو کنید و در کنار سالاد و سبزی سرو کنید.



72d36f0a-17b3_.jpg

نکات تکمیلی در مورد بورقی ترکیه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بورقی ترکیه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟463