مواد لازم برای سالاد موزارلا با میوه های زمستانه
- 100 گرم - منداب
- 2 عدد - پرتقال خونی
- 1 عدد - انار
- 3 قاشق غذاخوری - آبلیمو
- 3 قاشق غذاخوری - روغن زیتون
- 1 مشت - نعناع
- 4 عدد - پنیر موزارلا
- برای تزیین پنیر پارمزان
طرز تهیه سالاد موزارلا با میوه های زمستانه
ابتدا انار را دانه کرده و در ظرفی بریزید و سپس پرتقال ها را پوست گرفته پرپر کنید و پوست دوم آنها را هم بگیرید و در کنار این نعناع را پاک کرده برگهای آن را بشویید بعد از اینکه خشک شد مقداری خردش کنید و لایه ای از پنیر موزرلا را در بشقاب سرو سالاد قرار داده برگ های منداب را روی آن بچینید.
سس سالاد را آماده کنید، برای این کار روغن زیتون ، آبلیمو به همراه کمی نمک و فلفل را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید و پرتقال و انار را با هم مخلوط کرده و سس را اضافه نمایید و کمی هم بزنید و مخلوط انار و پرتقال را روی پنیر موزرلا و برگ منداب قرار داده و نعناع را روی آن بریزید و در آخر سالاد را با پنیر پارمزان تزیین کرده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد موزارلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد موزارلا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز