طرز تهیه “پنیر کبابی” با سس عسل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/02560f92-12d0_.jpg

مواد لازم برای  پنیر کبابی با سس عسل:

پنیر کبابی پنیر هلومی (پنیر کبابی) :250 گرم

عسل :60 میلی لیتر ( ¼پیمانه)

لیمو ترش :1 عدد

پاپریکای دودی :1 قاشق چای خوری

پودر دارچین :1 قاشق چای خوری



2889c0e6-3a9f_.jpg

پنیر کبابی با سس عسل :

ابتدا در 6 قطعه 10 سانتی متری پنیر هلومی را برش زده و روی سیخ های چوبی بچینید و مقداری به آن ها روغن زیتون بزنید.

یک ماهیتابه یا گریل را در درجه حرارت متوسط گرم کرده و پنیرهای کبابی را روی آن بگذارید و هر دقیقه یکبار آن را زیرو رو کنید،مدت زمان پخت پنیرها حدود 4 دقیقه کافیست.

در فاصله ای که پنیرها می پزند برای رقیق کردن عسل به مدت زمان 15 ثانیه نیاز دارید تا در ماکروویو یا روی حرارت کم یا حرارت غیرمستقیم آن را رقیق یا گرم کنید.

در مرحله آخر آب لیموترش را بگیرید و در آن حل کنید.سپس پنیر ها را در بشقاب چیده و از سس عسل روی آن ها بریزید و بعد مخلوط پاپریکا و پودر دارچین را بر روی پنیر ها پاشیده و سرو و نوش جان کنید.



8429f83f-ac3e_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پنیر کبابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟144