مواد لازم برای بول گوگی (خوراک گوشت)
گوشت گاو نیم کیلو
سویا سس 2قاشق غذاخوری
کنجد نصف قاشق غذاخوری
ادویه نصف قاشق چایخوری
سیرخردشده نصف قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
عسل یا شیره خرما یا شیره انگور نصف قاشق غذاخوری
روغن کنجد نصف قاشق غذاخوری
پیاز درشت 1عدد
هویج متوسط 1عدد
پیازچه 4عدد
روغن زیتون 1قاشق غذاخوری
گلابی 1عدد
زنجبیل به مقدار خیلی کم
قارچ 5عدد
طرز تهیه بول گوگی(خوراک گوشت)
گوشت خام گاو را برش های نازک زده و کنار بگذارید.مقدار2قاشق سویا سس در ظرفی ریخته و کمی کنجد و ادویه به ان اضافه کنید و مقداری سیر خرد شده را نیز بریزید.اب یک عدد گلابی را پس از ریختن ان در مخلوط کن بگیرید و به همراه قارچ خردشده و شکر و شیره خرما به مخلوط سویا سس اضافه کنید .پس از افزودن یک قاشق غذاخوری از روغن کنجد به این مخلوط گوشت گاو را وارد این مخلوط می کنیم و با دستکش به خوبی گوشتها را اغشته به این مواد می کنیم.
مقدارکمی روغن زیتون در تابه ریخته و یک پیاز را در ان خرد می کنیم .حال گوشت را به درون تابه منتقل می کنیم و خوب هم می زنیم نصف استکان اب هم به تابه اضافه می کنیم.به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت می دهیم.در پایان مقدار کمی هویج و پیازچه خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و مجددا به مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم .و هم می زنیم .حال غذای شما اماده است .
نکات تکمیلی در مورد بول گوگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بول گوگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟