طرز تهیه “دیپ مرغ”، با طعمی به یاد ماندنی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/023002b9-8760_.jpg

مواد لازم برای دیپ مرغ

  • گوشت سینه مرغ (بدون استخوان) :450 گرم
  • آب مرغ :¼ پیمانه
  • سس چیلی :2 تا 4 قاشق غذاخوری
  • عسل :دو قاشق غذاخوری
  • سس تند :یک قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای نرم شده :225 گرم
  • پنیر رنده شده چدار :یک پیمانه



1731eb68-8b89_.jpg

 طرز پخت دیپ مرغ

طرز تهیه دیپ مرغ

داخل آرام پزی مرغ را قرار دهید و اگر دوست داشتید به آن آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.
وقتی مرغ پخته شد، آن را رنده کنید و روی آن پنیر خامه ای نرم شده بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مجددا مرغ را داخل قابله بازگردانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت بالا بپزید.
دیپ مرغ را در کنار چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.



d5cdcb44-31fd_.jpg

دیپ مرغ

نکات تکمیلی در مورد دیپ مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
دیپ مرغ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟120