طعم فوق العاده “مارمالاد زردآلو” با این دستور تهیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/09dea999-5183_.jpg

با این روش مارمالاد زرد آلوی شما شکرک نمیزند

مارمالاد زردآلو همانند مربای زردآلو علاوه بر مغذی بودن ظاهری بسیار زیبا دارد و خیلی خوش طعم و خوشمزه است.این مارمالاد برای استفاده در تارت، چیزکیک و انواع دسرها مناسب است.

مواد لازم برای مارمالاد زردآلو

  • زعفران آب گرفته غلیظ :2 قاشق غذاخوری
  • زردآلو: 1 کیلو
  • پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری پر
  • شکر :1 کیلو
  • آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
  • گلاب :1 قاشق سوپخوری



61a0c7aa-a14b_.jpg

مارمالاد زردآلو خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

زردآلو های رسیده و شیرین را پس از شستن از وسط نصف کنید و هسته آن را در بیاورید.سپس در دستگاه غذا ساز بریزید تا له شوند ولی آب نیندازند.

زردآلوهای له شده را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.

در این فاصله پودر ژلاتین و گلاب را به روش بن ماری روی بخار کتری حل کنید و وقتی مارمالاد قوام کافی را بدست آورد ،آبلیمو را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

سپس گلاب و ژلاتین حل شده را به مارمالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه مارمالاد زردآلو خنک شد آن را در ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید.



715246a2-2390_.jpg

مارمالاد زردآلوی مغذی و لذیذ 

نکته شکرک نزدن مربا

  • هرگز زردآلو را با حرارت زیاد نجوشانید چون باعث میشود شکرک بزند.
  • اندازه شکر باید به همان اندازه که گفته شده مصرف شود.
  • بعد از خنک شدن مارمالاد آن را در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد زردآلو

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مارمالاد زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟13516