با این روش مارمالاد زرد آلوی شما شکرک نمیزند
مارمالاد زردآلو همانند مربای زردآلو علاوه بر مغذی بودن ظاهری بسیار زیبا دارد و خیلی خوش طعم و خوشمزه است.این مارمالاد برای استفاده در تارت، چیزکیک و انواع دسرها مناسب است.
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو
- زعفران آب گرفته غلیظ :2 قاشق غذاخوری
- زردآلو: 1 کیلو
- پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری پر
- شکر :1 کیلو
- آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
- گلاب :1 قاشق سوپخوری

مارمالاد زردآلو خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
زردآلو های رسیده و شیرین را پس از شستن از وسط نصف کنید و هسته آن را در بیاورید.سپس در دستگاه غذا ساز بریزید تا له شوند ولی آب نیندازند.
زردآلوهای له شده را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.
در این فاصله پودر ژلاتین و گلاب را به روش بن ماری روی بخار کتری حل کنید و وقتی مارمالاد قوام کافی را بدست آورد ،آبلیمو را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس گلاب و ژلاتین حل شده را به مارمالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه مارمالاد زردآلو خنک شد آن را در ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید.

مارمالاد زردآلوی مغذی و لذیذ
نکته شکرک نزدن مربا
- هرگز زردآلو را با حرارت زیاد نجوشانید چون باعث میشود شکرک بزند.
- اندازه شکر باید به همان اندازه که گفته شده مصرف شود.
- بعد از خنک شدن مارمالاد آن را در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد زردآلو
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مارمالاد زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان