ابتدا کدو ها را شسته و حلقه ای نازک برش بزنید، سپس یک عدد تخم مرغ و تخم کدو را افزوده و خوب مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
حالا نعنا ، شوید و شاهی را خرد کرده و مقداری از آن را برای سس کنار بگذارید.
باقی مانده شاهی، شوید و نعنا را به همراه سه عدد تخم مرغ، نمک، فلفل، ریکوتا و پارمزان را در مخلوط کن بریزید تا با هم مخلوط شده و به شکل پوره درآید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و با یک لایه کاغذ روغنی خوب بپوشانید. یک لایه خمیر فیلو را داخل قالب پهن کرده و خوب صاف کنید.
به کمک یک قلمو کمی روغن روی خمیر بمالید و لایه بعدی خمیر را روی لایه اول پهن نمایید، همه خمیر ها را به همین شکل روی هم پهن کرده و با روغن چرب کنید.
در آخر مخلوط سبزیجات را روی خمیر بریزید و پخش کنید، سپس حلقه های کدو را روی آن بچینید و در آخر پنیر کبابی را خرد کرده و همه جای آن بپاشید.
قالب را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله سبزیجاتی را که کنار گذاشته بودید را در کاسه ای بریزید و با آبلیمو ، کمی روغن ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
بعد از اینکه مواد تارت پخت و خمیر طلایی شد آن را از فر خارج کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو نمایید.