مواد لازم پنه ریگاته با میگو و سس خامه
- پنه ریگاته :450 گرم
- روغن زیتون : ¼ پیمانه
- میگوی پوست کنده و پاک شده :450 گرم
- سیر ریز خرد شده :4 حبه
- نمک :½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :½ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده :450 گرم
- ریحان تازه ساتوری شده:½ پیمانه
- جعفری تازه ساتوری شده : ½ پیمانه
- پودر فلفل قرمز : ¼ قاشق چایخوری
- سرکه سفید:½ پیمانه
- خامه:¾ پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده :½ پیمانه

طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه
ابتدا میگوها را پاک کرده و پوست آن را بگیرید ، سپس شسته و بگذارید خشک شود.
در این فاصله گوجه ، ریحان ، جعفری و سیر را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
حالا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس کمی نمک افزوده و پنه را بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.
در این میان سیر را با نیمی از روغن زیتون داخل تابه ای بریزید و تفت دهید ، سپس میگوها را با نیمی از نمک و فلفل مزه دار کرده و به همراه سیر تفت دهید.
همزمان تابه دیگری را روی حررات قرار داده و باقی روغن زیتون را بریزید تا گرم شود .
گوجه خرد شده را بریزید و تفت دهید، زمانی که گوجه کمی سرخ شد جعفری و ریحان را افزوده و فلفل قرمز را هم بریزید و مواد را با هم مخلوط نمایید
در ادامه سرکه را افزوده و خامه را در کاسه دیگری هم زده و به تابه اضافه نمایید و اجازه دهید برای چند دقیقه مواد بپزد تا سس جا بیافتد.
در این میان پاستا ، میگو ، و نیمی از پنیر پارمزان را با هم مخلوط کرده و داخل سس بریزید. در آخر باقی مانده ریحان و جعفری را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.
پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و تا زمانی که گرم است باقی مانده پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

نکات تکمیلی در مورد پنه ریگاته با میگو و سس خامه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پنه ریگاته با میگو و سس خامه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف