طرز تهیه “سالاد ذرت با لبو”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/58c53e1b-6ba9_.jpg

روش تهیه سالاد ذرت با لبو

ذرت و لبو، هر کدام به تنهایی خوشمزه و دارای خاصیت های زیادی هستند که اگر طرفدار هر دویشان باشید میتوانید یک سالاد ذرت با لبو خوشمزه و مفیدی را با اضافه کردن چند مواد دیگر تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.قطعا سالاد ذرت با لبو علاوه بر سالم بودن رنگ و رویی زیباتر در سفرهایتان به ارمغان میاورد.

مواد لازم برای سالاد لبو و ذرت

  • ذرت پخته یا کنسرو ذرت :یک و نیم پیمانه
  • جعفری خرد شده : 3 پیمانه
  • پیازچه خرد شده :   یک دوم پیمانه
  • لبو پخته یا ترشی لبو : 1 پیمانه
  • فلفل سیاه : یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک :یک و نیم قاشق چایخوری
  • آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
 

ab321bd0-cd04_.jpg


طرز تهیه سالاد ذرت با لبو

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد ذرت با لبو ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت بگذارید ، لبو را شسته و در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید بپزد و ذرت را هم آبپز کنید و یا از کنسرو آماده آن استفاده نمایید.

مرحله دوم:

پیازچه ها را حلقه ای برش بزنید و جعفری پاک شده را خرد کنید سپس لبو را بعد از اینکه نرم شد از آب خارج کرده و پوست آن را بکنید و خرد نمایید.

مرحله آخر:

ظرف بزرگی را آماده کرده لبو ، ذرت ، جعفری خرد شده و پیازچه را داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید در ظرفی دیگر آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه نمایید و در آخر سالاد را با برگ جعفری تزیین کرده و سرو کنید.

نکته
 در صورت نداشتن ترشی لبو، 24 ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید.


c55b6395-a598_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت با لبو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد ذرت با لبو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟341