طرز تهیه “نخودپلو با بادمجان”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/aa846b3a-1ac8_.jpg

مواد لازم برای نخودپلو را با بادمجان

  • 2 پیمانه:برنج
  • نصف ق چ:زیره
  • 4 ق س: سس سویا
  • 1 عدد:بادمجان
  • 1 عدد:پیاز خردشده
  • 1 عدد: گوجه فرنگی خردشده
  • 4 /1 پیمانه:جعفری خردشده
  • 1 پیمانه: نخود پخته
  • 2 ق چ: رب گوجه فرنگی
  • 4 /1 پیمانه:آب مرغ
  • به میزان لازم:نمک و فلفل
  • به میزان لازم:روغن


6d684e8f-b0a8_.jpg

طرز تهیه نخودپلو را با بادمجان

ابتدا بادمجان را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس در مقداری آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود.

بادمجان ها از آب خارج کرده و بعد از خشک شدن آن ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج کرده و پیاز را به همراه سیر داخل تابه سرخ کنید.

گوجه ها را خرد کرده و با پیاز و سیر تفت دهید ، در ادامه بقیه مواد را به ترتیب اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا بپزد.

در این فاصله برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و آبکش کنید. سپس ته دیگ را داخل قابلمه قرار داده و برنج و مواد را لایه به لایه بریزید و با هم مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد.

بعد از اینکه نخودپلو با بادمجان دم کشید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.



c1495107-38da_.jpg

نکات تکمیلی در مورد نخودپلو با بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
نخودپلو با بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟180