“پیتزا با نان باگت” بسیار ساده و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/20b0f6aa-c61b_.jpg

مواد لازم پیتزا با نان باگت:

  • پنیر پیتزای 500 گرمی  :1 بسته
  • گوجه فرنگی :2 عدد
  • سس کچاپ :100 گرم
  • نان باگت :2 عدد
  • سوسیس خرد یا حلقه شده :4 عدد
  • پیاز بزرگ:1 عدد
  • گوشت چرخ کرده :200 گرم
  • قارچ :100 گرم قارچ
  • زیتون سیاه حلقه شده :به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل :به میزان دلخواه

 

7a06d08e-5c23_.jpg

پخت پیتزا با نان باگت

روش پخت پیتزا با نان باگت:

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در تابه ای تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد.

بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.مقداری نمک و فلفل هم به گوشت اضافه کنید.

در انتهای تفت دادن گوشت ، گوجه های برش خورده را هم به همراه سوسیس های خرد شده به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید.

باگت ها را از طول به دو قسمت برش دهید. سپس داخل آنها سس کچاپ بمالید و کمی از پنیر را روی لایه سس بریزید.

بعد روی پنیر مواد مخلوط گوشت آماده شده را پخش کنید. بعد باقیمانده پنیر را روی نان ها بریزید .قارچ ها و زیتون ها را که نازک از قد برش برنید و روی پنیرها بچینید.

نان ها را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید . و بعد از اینکه پنیرش آب شد از فر بیرون بیاورید تا خشک نشود.



3b1af4d6-0042_.jpg

پیتزا با نان باگت خوشمزه و متفاوت

 

 

نکات تکمیلی در مورد پیتزا با نان باگت

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا با نان باگت را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟399