مواد لازم برای نان پر شده با قارچ و خامه ترش
- روغن زیتون :2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- پیاز خرد شده :1 عدد بزرگ
- قارچ خرد شده :4 بسته
- خمیر فیلو (هزار لا) :1 برگ
- خامه ترش :1 پیمانه
طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود. در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
نمک و فلفل را افزوده و قارچ را خرد کرده و بریزید و خوب سرخ کنید تا نرم شده و آب آن تبخیر شود. سپس شعله را خاموش کنید تا کمی خنک شود.
فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود.
در مرحله بعد خمیر را آماده کنید ، برای این کار روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.
لبه های خمیر را ببرید تا صاف شود، سپس آن را به اندازه 50 در 25 برش زده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مواد را به طور مساوی روی خمیرها بریزید و آن را از وسط تا کرده و لبه های خمیر را به هم بچسبانید.
خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی هر کدام بوسیله چاقو چند برش سطحی ایجاد کنید. سپس در فر بگذارید تا برای 25 دقیقه پخته و برشته شود.
بعد از اینکه خمیرها پف کرده و پخت آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. خامه ترش را در کاسه کوچکی بریزید و با نان پر شده با قارچ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نان پر شده با قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان پر شده با قارچ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز