طرز تهیه “خورش ماهی” تایلندی به همراه یک سس فوق العاده دلچسب

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/4b44e955-6ef0_.jpg

مواد لازم خورش ماهی تایلندی

  • روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز:نصف 1 عدد
  • لوبیا سبز دو نیم شده :16 عدد
  • سیر ریز خرد شده :2 حبه
  • رنده پوست لیمو :1 قاشق چایخوری
  • زنجفیل تازه :1 قاشق چایخوری
  • شیر نارگیل :1 پیمانه
  • زرد چوبه :1 قاشق چایخوری
  • آب :نصف پیمانه
  • سس سویا:2 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای :2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل چیلی :½ قاشق چایخوری
  • برنج :2 پیمانه
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
  • فیله سفت ماهی سفید :180 گرم
  • ریحان تازه ریز خرد شده:1 قاشق غذاخوری



cddcb121-b7d9_.jpg

طرز تهیه خورش ماهی تایلندی

از آنجایی که این غذا با پلو سرو میشود ، برنج را از قبل شسته و برای یک ساعت بخیسانید.

سپس آن را به روش کته و یا چلو آماده کرده و بگذارید تا دم بکشد. در این فاصله خورش ماهی را آماده نمایید.

فیله را از قبل شسته و به اندازه های یکسان و دلخواهتان خرد نمایید.

فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ داده و کمی نرم شود.

سپس سیر را ریز خرد کرده و بریزید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

در ادامه زنجبیل را افزوده و نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و همه مواد را برای یک دقیقه تفت دهید.

حالا بقیه مواد (به جز ماهی) را افزوده و اجازه دهید بجوشد ، و با شعله کم برای 5 تا 6 دقیقه بپزد.

سپس ماهی خرد شده را بریزید و اجازه دهید مواد با در بسته برای حدود 10 تا 12 دقیقه بپزد.

زمانی که خورش جا افتاد آبلیمو را افزوده و در ظرف سرو بکشید سپس با ریحان خرد شده تزیین نمایید.

پلو را هم در ظرف دیگری به شکل قالبی درست کرده و با خورش ماهی میل کنید.



7309c7c0-e2bb_.jpg

نکات تکمیلی در مورد خورش ماهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
خورش ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟120