مواد لازم چاتنی انبه :
- انبه:4 عدد درشت (هر کدام حدود 550 گرم)
- پودر زنجبیل :1 قاشق چای خوری
- سیب سبز :2 عدد
- فلفل چیلی ریز خرد شده:2عدد
- پیازچه خرد شده:6 عدد
- سرکه:5 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای :400 گرم (2 پیمانه)
- نمک: ¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه چاتنی انبه :
سیب و انبه را پوست بکنید و خرد کنید بعد داخل یک ظرف ماکروویو بزرگ با گنجایش بیشتر از 10 پیمانه بریزید و روی ظرف را ببندید و حدود 6 دقیقه با قدرت 100 درصد داخل ماکروویو قرار دهید تا سیب ها نرم شوند.
بعد از نرم شدن سیب ها ،سرکه ، زنجبیل ، پیازچه خرد شده ، شکر قهوه ای و فلفل چیلی و مقداری نمک را به آن اضافه کنید و اینبار در ظرف را نبندید و به مدت نیم ساعت در ماکروویو قرار دهید.
هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و غلیظ شوند.مواد آماده شده را به همان شکل گرم داخل شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید .
سپس شیشه ها را به مدت 2 دقیقه وارانه کنید. بعد از 2 دقیقه شیشه ها را برگردانید و منتظر بمانید تا خنک شوند.پس از آن به مدت 2 ماه شیشه ها را در جای خشک و خنک بگذارید .
وقتی شیشه ها را باز کردید حتما آنها را در فریزر قرار دهید تا کپک نزند.

نکات تکمیلی در مورد چاتنی انبه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
چاتنی انبه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی