مواد لازم برای مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)
- شیر:یک سوم فنجان
- پنیر پارمسان :یک فنجان
- نمک :به میزان لازم
- مارچوبه :250 گرم
- برنج :یک فنجان
- پیازچه :نصف فنجان (خرد شده)
- عصاره مرغ :یک عدد
- کره :دو قاشق غذاخوری
- فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)
ابتدا برنج را شسته و کنار بگذارید تا کمی خیس بخورد. تابه ای را روی حرارت قرار داده و نیمی از کره را داخل آن بریزید و پیازچه را تفت دهید تا نرم شود.
برنج را افزوده و خوب هم بزنید تا با پیازچه مخلوط گردد. در ادامه شیر را افزوده و با حرارت ملایم بپزید تا مواد بجوشد و برنج شیر را جذب کند.
عصاره مرغ را هم بریزید و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. در آخر مارچوبه ها را برش زده و اضافه نمایید. نمک و فلفل را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.
باقی مانده کره و پنیر را به مواد تابه اضافه کرده و در ظرف های مورد نظر بکشید. مارچوبه ریزوتو آماده است، نوش جان.

نکات تکمیلی در مورد مارچوبه ریزوتو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مارچوبه ریزوتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!