دستور تهیه “باقلوای یونانی” به صورت مرحله به مرحله

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/f5e253b3-7322_.jpg

مواد لازم باقلوا ی یونانی

  • خمیر باقلوا (خمیر فیلو) :450 گرم
  • مغز گردو :450 گرم
  • کره:230 گرم
  • شهد عسلی :به میزان لازم
  • دارچین :قاشق چای خوری


e1822b15-926c_.jpg

باقلوای یونانی فوق العاده ترد

طرز تهیه باقلوای یونانی

ابتدا یک قالب 33 در 48 سانیتی متری را با کره خوب چرب کرده و یک لایه خمیر داخل آن پهن کنید.
سپس با یک قلمو مقداری کره آب شده روی خمیر بمالید و یک لایه دیگر از خمیر فیلو را پهن کنید و روی آن کره بمالید.
این مراحل را انجام دهید تا در آخر هشت لایه خمیر فیلوی کره ای داشته باشید. گردو را از قبل آسیاب کرده و با دارچین مخلوط نمایید.
حالا کمی از این مخلوط را روی خمیر بریزید و خوب پراکنده نمایید. حالا دو لایه خمیر را روی مخلوط گردو پهن کرده و با کره چرب کنید.
سپس کمی از گردوی دارچینی روی آن بریزید و پخش کنید و دوباره دو لایه خمیر پهن کرده و روی آن را چرب کنید و مخلوط گردو بریزید.
این مراحل را ادامه دهید تا 8 لایه خمیر گردویی داشته باشید. باقلوا را به شکل لوزی های مساوی برش زده و برای 50 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان شهد عسلی را درست کنید، بعد از اینکه باقلوا پخت آن را از فر خارج کرده و شهد را روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.


9f494b09-e307_.jpg

پخت باقلوای یونانی در خانه

نکات تکمیلی در مورد باقلوای یونانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
باقلوای یونانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 18 نفر مناسب میباشد .

صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟132