مواد لازم شهد عسلی باقلوا :
- عسل:300 میلی لیتر
- آب:300 میلی لیتر
- شکر:280 گرم
- چوب دارچین:1 عدد
- پوست پرتقال تازه:یک قطعه به ابعاد 5 سانتی متر
- میخک آسیاب شده:⅛قاشق چایخوری

طرز تهیه شهد عسلی باقلوا :
آب ، شکر و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید .
در حین به جوش آمدن آب ، آن را چند بار هم بزنید تا شکر و عسل آب شوند.
10 دقیقه ای روی حرارت بجوشند تا شهد کمی غلیظ تر شود.
بعد از روی حرارت بردارید و پوست پرتقال ،پودرمیخک و چوب دارچین را درون آب بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد از پخت باقلوا از آن استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد شهد عسلی باقلوا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شهد عسلی باقلوا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟