آموزش درست کردن “شهد عسلی باقلوا” خوشرنگ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/54f09d07-d566_.jpg

مواد لازم شهد عسلی باقلوا :

  • عسل:300 میلی لیتر
  • آب:300 میلی لیتر
  • شکر:280 گرم
  • چوب دارچین:1 عدد
  • پوست پرتقال تازه:یک قطعه به ابعاد  5 سانتی متر
  • میخک آسیاب شده:⅛قاشق چایخوری



99999c6b-4a60_.jpg

طرز تهیه شهد عسلی باقلوا :

آب ، شکر و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید .

در حین به جوش آمدن آب ، آن را چند بار هم بزنید تا شکر و عسل  آب شوند.

10 دقیقه ای روی حرارت بجوشند تا شهد کمی غلیظ تر شود.

بعد از روی حرارت بردارید و پوست پرتقال ،پودرمیخک و  چوب دارچین را درون آب بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد از پخت باقلوا از آن استفاده کنید.

 

be6fff48-7052_.jpg

نکات تکمیلی در مورد شهد عسلی باقلوا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شهد عسلی باقلوا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟131