شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است که بیشتر در سفره های افطار برای پذیرایی از مهمان ها استفاده میشود. در ادامه می خواهیم روش درست کردن شله زرد با فر را آموزش دهیم.
مرحله اول:
برای درست کردن شله زرد بهتر است چند ساعت قبل برنج را شسته و بگذارید خیس بخورد.
مرحله دوم:
حالا برنج را در قابلمه ای مناسب ریخته و 6 برابر آن آب اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد.
زمانی که برنج جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد و نرم شود.
مرحله سوم:
زمانی که برنج پخته شد شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ته نگیرد.
اگر احساس می کنید شله زرد سفت شده میتوانید مقداری آب اضافه نمایید.
مرحله چهارم:
وقتی شله زرد خوب جا افتاد زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شله زرد افزوده و خوب هم بزنید تا رنگ آن در همه جای شله زردتان پخش شود.
مرحله پنجم:
کره را در ظرفی ذوب کرده و به همراه مقداری بادام به شله زرد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله نهایی پخت شله زرد:
زمانی که همه مواد را اضافه کردید در قابلمه را گذاشته و آن را در طبقه پایین فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیافتد.
در صورتی که تمایل به استفاده از فر نداشتید می توانید شله زرد را 30 دقیقه دیگر روی شعله ملایم گاز بپزید تا جا بیافتد.
توجه داشته باشید شله زرد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از اینکه شله زرد خوب جا افتاد در ظرفهای پذیرایی بکشید و روی آن را با پودر دارچین ، خلال بادام و خلال پسته تزیین کرده و قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود.

جهت افزایش کیفیت شله زرد باید از برنج مرغوب استفاده کرد.
بهتر است خلال بادام به مدت دو ساعت در آب خیسانده شود و بعد استفاده گردد.
زعفران را در هنگام نیاز بسایید که بوی عطر آن از بین نرود در ضمن زعفران را با آسیاب برقی آسیاب نکنید تا بو و رنگ آن حفظ شود.