مواد لازم سس مارینارا
- روغن زیتون : ½ پیمانه
- پیاز ریز خرد شده : 2 عدد کوچک
- سیر ریز خرد شده : 2 حبه
- کرفس ریز خرد شده : 2 عدد
- هویج پوست کنده و ریز خرد شده : 2 عدد
- نمک :½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : ½ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی له شده : 100 گرم
- برگ بو : 2 برگ

طرز تهیه سس مارینارا
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز و سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا پیاز ها نرم و شفاف شوند.
سپس هویج و کرفس خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل پیاز های تفت داده شده بریزید و همچنان هم بزنید تا سبزیجات خام نرم و پخته شوند.
بعد از 10 دقیقه تفت سبزیجات گوجه فرنگی و برگ بو را به آنها اضافه کنید تا به مدت 1 ساعت همه مواد با هم در تابه با حرارت کم بپزند و غلیظ شوند.
دقت کنید که در تابه را نبندید. سس آماده شده و غلیظ را از روی حرارت بر دارید و برگ بو را از داخلش بیرون بیاورید و پس از سرد شدن در یخچال برای چند روز نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس مارینارا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز