طرز تهیه توپک گل کلم با سس پستو

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/6b3de660-d643_.jpg

طرز تهیه غذای خوشمزه با گل کلم :توپک گل کلم پستو

اگر در جستجوی تنوع برای منوی غذایی خود هستید این بخش از آشپزخونه نمناک را حتما امتحان کنید ، بخشی که مربوط به یک غذای خوشمزه خارجی است با سس مخصوص به نام توپک گل کلم با سس پستو .



6128fd8c-cb27_.jpg

سس پستو

مواد لازم توپک گل کلم با سس پستو :

  • 1و 1/2گل کلم بخار پز
  • 1 / 2 فنجان بادام خرد شده
  • 1 فنجان برگ ریحان
  • 1 پیمانه پنیر خرد شده
  • فلفل و نمک برای مزه دار کردن
  • سه حبه سیر
  • 1 عدد تخم مرغ زده شده
  • 1 فنجان بادام یا آرد سوخاری
  • 10 - 12 توپک کوچک موزرلا
  • روغن زیتون
  • سس مارینارا

 

 

82966507-5a2e_.jpg

گل کلم بخارپز شده

طرز تهیه توپک گل کلم با سس پستو

  1. گل کلم را روی اجاق گاز بخار پز یا در مایکرویو بپزید تا نرم شود. با حوله تمیز و یا دستمال کاغذی خشک کنید . کنار بگذارید.
  2. بادام را در ماهی تابه ای تفت دهید تازمانی که قهوه ای شود فقط مواظب باشید که نسوزد.
  3. در مرحله پخت ، برگ های نعناع ، پنیر، بادام برشته، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. سس پستو را بردارید و کنار بگذارید.
  4. در مرحله پخت مواد غذایی گل کلم بخارپز را به همراه تخم مرغ و پستو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. مقداری از مخلوط را بردارید و با توپک موزرلا پر کنید. توپک را ببندید در بادام یا پانکو بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. ادامه دهید تا زمانی کل مخلوط گل کلم تمام شود.
  6. گل کلم را با روغن زیتون چرب کنید . فر با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید تا قهوه ای و ترد شود بگذارید حدود 25 تا 30 دقیقه بماند با چنگال وسس مورد علاقه میل کنید.



382b7c36-fb62_.jpg

 طرز تهیه توپک گل کلم با سس پستو

نکات تکمیلی در مورد توپک گل کلم

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
توپک گل کلم را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟51