ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید.
در مرحله بعد یک لیوان کره نرم شده را با یک لیوان شکر داخل کاسه هم زن بریزید و برای چند دقیقه مخلوط کنید.
سپس وانیل را افزوده و یک عدد تخم مرغ داخل مواد بشکنید و مجدد با هم زن برقی بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و صاف درست شود،
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از خمیرها کمی پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر قهوه ای رنگ شود.
خمیرها را در یک کاغذ روغنی بپیچید و آن را برای 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سفت شود
سپس آن را از یخچال بیرون آورده و حدود 10 دقیقه زمان دهید سپس هر خمیر را به اندازه 6 گلوله یکسان به اندازه های دلخواهتان آماده کنید
هر گلوله را به شکل استوانه درآورده و کناره ها را کمی فشار دهید تا حالت مربعی پیدا کنید سپس خمیرها را یک درمیان یکی سفید و یکی قهوه ای کنار هم قرار داده و کمی فشار دهید تا به بچسبند.
ردیف بالایی را با رنگ مخالف شروع کنید تا به شکل شطرنجی درآید ، قطر خمیرها و تعداد ردیف ها کاملا سلیقه ای است و میتوانید به اندازه دلخواهتان آن را بچینید.
در نهایت اطراف خمیر را صاف کنید تا به شکل یک مکعب منظم درآید سپس آن را داخل کاغذ روغنی بپیچید و برای 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد از این مدت زمان خمیر را به ضخامت حدود 0/5 سانت برش زده و در سینی فری که با کاغذ روغنی کاور شده بچینید و برای 10 دقیقه و با دمای 190 درجه بپزید.