بهترین روش آماده کرده کنسرو قارچ در منزل
قارچ های خوراکی سرشار از مواد مغذی، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی اکسیدان هایی هستند که خواص بسیار مفیدی برای سلامتی دارند. طعم بی نظیر قارچ سبب شده است که در غذاهای ایرانی و اکثر فست و فودها و ساندویچ ها از آن استفاده شود اما این ماده غذایی مفید عمر کوتاهی داشته و خیلی سریع فاسد می شود.
برای جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام قارچ و نگهداری بیشتر آن می توانید کنسرو قارچ تهیه کرده و از آن در ترکیب غذاهایتان استفاده کنید. در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک روش تهیه کنسرو قارچ را به شما آموزش می دهیم.

دستور و طرز تهیه کنسرو قارچ
برای تهیه کنسرو قارچ می توان به دو روش عمل کرد.
مواد لازم برای تهیه کنسرو قارچ
- قارچ تازه نیم کیلوگرم
- آب 6 لیوان
- زردچوبه (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

روش اول تهیه کنسرو قارچ
- ابتدا قارچ های سالم بخرید و آنها را بشویید و اجازه دهید آب قارچ برود.
- اگر قارچ ها کوچک هستند، نیازی به خرد کردن نیست اما اگر بزرگ هستند، آن ها را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.
- درون قابلمه ای آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
- سپس به آب در حال جوش نمک، آبلمیو و زردچوبه را اضافه کنید و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش نمایید.
- قارچ ها را درون شیشه های سالم و تمیز بریزید.
- سپس بعد از اینکه آب و نمک و ... کمی از حرارت افتاد، محلول را روی قارچ ها بریزید.
- درب شیشه ها را محکم ببندید.
- قابلمه ای را با مقداری آب پر کنید.
- شیشه ها را درون قابلمه بگذارید، آب باید تا نصف ارتفاع شیشه ها باشد.
- قابلمه حاوی آب و شیشه ها را روی حرارت قرار دهید.
- اجازه دهید آب درون قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشد.
- بعد از گذشت این زمان، شیشه ها را از آب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شوند.
- کنسروها را در یخچال قرار دهید.
روش دوم تهیه کنسرو قارچ
- برای تهیه این نوع کنسرو قارچ شما به همان مواد اولیه نیاز دارید.
- قارچ ها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید.
- در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
- پس از جوشیدن آب به آن نمک و آب لیمو بیافزایید.
- قارچ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید.
- اجازه دهید قارچ ها به مدت 15 تا 20 دقیقه درون آب بجوشند تا پخته شوند.
- توجه کنید قارچ ها نباید بیشتر از 20 دقیقه بجوشد زیرا سفت و لاستیکی می شود.

نکات مهم در تهیه کنسرو قارچ
- استفاده از زردچوبه، برای خوش رنگ شدن ظاهر کنسرو است و استفاده از آن سلیقه ای است.
- در زمان استفاده از این کنسرو، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
- استفاده از قاشق خیس یرای برداشتن قارچ ها باعث کپک زدن کنسرو می شود.
- کنسرو قارچ را می توان به مدت 6 ماه در یخچال گذاشت.
- تهیه کنسرو قارچ موجب سفید شدن و ظاهر بهتر قارچ می شود.
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟