مواد لازم برای رولت گوشت با پنیر پارمسان
- گوشت چرخ کرده:250 گرم
- پیاز:یک عدد
- قارچ:100 گرم
- فلفل دلمه ای:یک پیمانه
- پنیر پارمسان:سه قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
- آب لیمو:یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ :سه عدد
- جعفری:یک قاشق غذاخوری
- روغن:به میزان لازم
طرز تهیه رولت گوشت با پنیر پارمسان
ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل مقداری روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخ شده را اضافه نمایید و خوب تفت دهید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید ، قارچ ها را ورقه ای برش بزنید و داخل تابه بریزید. سپس آب لیمو، نمک و زردچوبه را اضافه نمایید
بعد از این که همه مواد سرخ و پخته شدند شعله را خاموش کنید و پنیر را اضافه نمایید. در ادامه جعفری را ساطوری کرده و بیافزایید.
حالا 3 عدد تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و در روغن داغ داخل یک تابه نسوز بپزید. بعد از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت و سرخ شد ، مواد بالا را داخل آن بریزید و به شکل رول آن را ببندید.
رولت گوشت و تخم مرغ را در ظرف مورد نظر قرار داده و با مقداری جعفری تزیین کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد رولت گوشت با پنیر پارمسان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت گوشت با پنیر پارمسان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟