مواد لازم برای ماهی سالمون با چاشنی چای :
- آب جوش :نصف پیمانه
- فلفل هالوپینو:یک عدد
- سرکه سیب :دو قاشق غذاخوری
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- یخ :نصف پیمانه
- فیله سالمون :600 گرم
- پودر چیلی :¼ قاشق چایخوری
- برگ چای یاس :1/8 قاشق چایخوری
- عسل:(اختیاری)
طرز تهیه ماهی سالمون با چاشنی چای
ابتدا فیله سالمون را شسته و خوب خشک کنید، سپس برگ چای را برای چند دقیقه در آب جوش بریزید تا نرم شود.
فلفل هالوپینو ، نمک ، سرکه ، یخ و مخلوط چای و آب جوش را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب له کنید تا به شکل یک سس یکدست در آید.
مخلوط را روی فیله ها بریزید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی خوب طعم دار شود.
در این فاصله منقل را روشن کرده و آماده نمایید ، ماهی ها را بعد از نیم ساعت از یخچال بیرون آورده و مواد روی آن را پاک کنید.
روی هر تکه ماهی کمی چیلی و برگ چای بپاشید و روی توری بچینید و خوب کباب کنید.
زمانی که ماهی ها خوب پخت و طلایی شد آن را در ظرف سرو بچینید و در صورت تمایل با مقداری عسل میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان