مواد لازم بیسکویت معطر
- آرد شیرینی الک شده:2 پیمانه
- شکر یا پودر قند :سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ :یک عدد (زرده و سفیده جدا شود زرده در داخل مواد و سفیده برای روی خمیر استفاده می شود)
- روغن یا کره :سه چهارم پیمانه
- دارچین:یک قاشق چایخوری
- جوز هندی :یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل :کمی
- نمک:کم
- بادام و پسته خرد شده:برای تزیین

بیسکویت معطر خانگی
طرز تهیه بیسکویت معطر
ابتدا آرد، دارچین ، نمک و جوز هندی را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید. در مرحله بعدی 3/4 پیمانه شکر را با 3/4 پیمانه کره داخل کاسه ای دیگر بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا حالت کرم پیدا کند.
در ادامه زرده تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد روشن و کشدار شود. حالا مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود.
خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و منعطف شود. خمیر را روی یک سطح صاف آردی قرار داده و با وردنه باز کنید تا نازکی آن حدود 4 میل باشد.
سپس خمیر را قالب زده و روی آن سفیده تخم مرغ بمالید. در آخر روی بیسکویت ها پودر پسته و پودر بادام بپاشید و برای 20 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت معطر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بیسکویت معطر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟