طرز تهیه “پوره سیب زمینی” : غذای مفید و مقوی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/5250b33b-4519_.jpg

کلاسیک ، پوره سیب زمینی درست کنید

پوره سیب زمینی خوراکی ارزشمند و مورد علاقه کودکان می باشد که از پوره کردن سیب زمینی پخته شده بدست میاد ، اگر ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید شما را دستور تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک آشنا خواهیم کرد.



bcdac9f6-b770_.jpg

پوره سیب زمینی کلاسیک

مواد لازم پوره سیب زمینی کلاسیک :

  • سیب زمینی :  2 کیلو گرم
  • کره :120 گرم
  • خامه :1 پیمانه
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک

سیب زمینی ها را بشویید و داخل قابلمه پر از آب کنید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و سیب زمینی ها بپزند.

در این فاصله در ظرف دیگری شیر ، خامه و کره را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره در شیر ذوب شود و شیر نجوشد.

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و همانطور با گوشت کوب له کنید.

سپس مخلوط شیر و خامه گرم را روی سیب زمینی های له شده بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

    

7b8aa8ff-bef2_.jpg

 درست کردن پوره سیب زمینی


نکاتی برای خوشمزه تر کردن پوره سیب زمینی

  • پوره سیب زمینی را میتوانید با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید.
  • نعنا را نباید  زیاد تفت دهید چون باعث سوختن و تلخ شدن آن می شود.
  • سیب زمینی که با پوست پخته میشود تقریبا دو برابر سیب زمینی هایی که بدون پوست پخته میشوند حاوی ویتامین C می باشد.
  • برای اینکه پخت سیب زمینی ها به قابلمه شما آسیب نرساند بهتر است آنها را در قابلمه های تفلون و یا نچسب بپزید.
  • پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو یک غذای مقوی و کامل برای رشد و نموی کودکان شما محسوب میشود.
  •  برای ادویه دار کردن پوره سیب زمینی میتوانید یک برگ بو به شیر، کره یا خامه افزوده کرده و یا با کمی رزماری، آویشن و یا مریم گلی کمی گرم کرده و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.
  • زمانی که سیب زمینی ها را  با شیر مخلوط میکنید می توانید کمی جوز هندی ، فلفل سیاه و یا رنده ی پوست لیمو به آن اضافه کنید.
  • اگر برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینیِ ها را پوست کندید و در آب جوشاندید ، آب آن را در پایان کار دور نریزید و در حین کوبیدن سیب زمینی کم‌کم مقدار کمی از این آب را به پوره اضافه کنید.
  • از پوره های اضافی برای تهیه ی پیراشکی ها و انواع رول های مختلف استفاده کنید.
  • برای اینکه پوره بافت نرم و لطیفی پیدا کند علاوه بر اضافه کردن کره ،کمی شیر یا خامه ی غلیظ به آن اضافه کنید.
  • به دلیل نشاسته سیب زمینی باید برای طعم دار کردنش به اندازه کافی به آن نمک اضافه کرد.همچنین برای پختن سیب زمینی ها نباید از آب زیادی استفاده کرد.
  •  استفاده ی همزمان سیب زمینی هایی که پوست نازک و سیب زمینی هایی که پوست تیره و ضخیمی دارند باعث خوشمزه تر شدن پوره میشود.

نکات تکمیلی در مورد پوره سیب زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟35146