ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس کمی نمک و مقداری روغن افزوده و لازانیا را بریزید و اجازه دهید کمی نرم شود.سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید و بگذارید خوب خشک شود.
در این فاصله سس کدو و سس قارچ را آماده نمایید.ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید، قارچ را خرد کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید.
مقداری نمک زده و از روی حرارت بردارید.کدو ، نمک ، نعنا و خامه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و لایه ای از سس کدو بریزید و یک لایه لازانیا قرار دهیدحالا دوباره سس کدو بریزید و از روی آن لایه ای از سس قارچ را بیافزایید.
سپس نصف فنجان پنیر ریکوتا ، نصف فنجان پنیر مازارلا و یک چهارم پنیر پامسان بپاشید.لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود، آخرین لایه را با پنیر پارمسان پر کنید.
روی قالب را با فویل بپوشانید و برای 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.بعد از گذشت زمان مورد نظر قالب را از فر خارج کرده و فویل را از روی آن بردارید.
باقی مانده پنیر پارمسان را روی آن بپاشید و قالب را برای 10 دقیقه بدون فویل داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح آن طلایی شود.
بعد از 10 دقیقه قالب را بیرون آورده و کمی صبر کنید تا خنک شود ، سپس آن را برش زده و در ظرف سرو میل کنید.