مواد لازم سینهٔ مرغ پر شده
- سینهٔ مرغ بدون پوست و استخوان :4 عدد
- کالباس :4 ورق
- پنیر ورقه ای:4 ورق
- آرد:1/3پیمانه
- تخم مرغ زده شده :2 عدد
- خردۀ نان باگت : ½ 1 پیمانه
- پنیر پارمژان رنده شده :1/3پیمانه
- نمک:1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
- کره :3 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه سینهٔ مرغ پر شده
ابتدا استخوان و پوست مرغ را جدا کرده و هر تکه را از وسط به شکل افقی برش زده و باز کنید.
هر تکه را داخل یک نایلکس قرار داده و کمی بکوبید تا نازک و پهن شود، میان هر تکه یک ورق کالباس قرار داده و یک ورق پنیر بچینید.
لایه دیگر مرغ را روی پنیر برگردانید و آن را دوباره تا کنید و با خلال دندان محکم نمایید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید ، آرد را هم داخل کاسه دیگری بریزید.
تکه های نان را با پنیر پارمزان، نمک و فلفل مخلوط کرده و در کاسه دیگری بریزید و کنار بگذارید.
مرغ ها را ابتدا داخل آرد فرو کرده و سپس به تخم مرغ آغشته نمایید و نهایتا داخل مخلوط نان خرد بغلطانید و کمی فشار دهید تا خرده های نان به آن بچسبد.
مرغ های آماده را داخل یک ظرف بچینید و روی آن ها را با یک سلفون بپوشانید و برای حدودا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یک ساعت تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره و روغن را بریزید تا داغ شود.
سپس مرغ ها را داخل روغن داغ سرخ کرده و اجازه دهید همه اطراف آن با حرارت ملایم طلایی شده و بپزد.
مرغ های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس داخل ظرف سرو بچینید و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سینهٔ مرغ پر شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سینهٔ مرغ پر شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز