طرز پخت “کیک گردویی توپی” در عرض 30 دقیقه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/4f2b264c-279a_.jpg

مواد لازم برای کیک گردویی توپی

  • آرد کیک :یک فنجان
  • گردوی خرد شده :یک و نیم فنجان
  • شکر :2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل :نصف قاشق چای خوری
  • کره :115 گرم
  • نمک :مقدار خیلی کم
  • پودر قند :یک فنجان
  • بکینگ پودر :کمتر از نصف قاشق چای خوری


4b67e23b-559f_.jpg

طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

  1. فر را در حرارت 150 درجه گرم و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
  2. آرد، گردو، نمک،بکینگ پودر و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. عصاره وانیل و کره را اضافه و همه را با دست مخلوط کنید.
  4. از خمیر توپ های کوچک درست کنید (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتی متری از هم روی ظرف فر بچینید.
  5. کیک ها را برای 35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم است (باید حرارت آن طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید.
  7. بعد آن ها را روی توری فلزی بگذارید تاکامل خنک شود.

نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی توپی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک گردویی توپی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟240