مواد لازم پاستا ی پنیر و برگ چغندر
پاستا 230 گرم
شیر ¼ پیمانه
پنیر ریکوتا ½ پیمانه
ژامبون 4 برش
برگ چغندر یک خوشه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
سیر ریزشده 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پنیر پارمزان به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر
ساقه برگ چغندرها را جدا کرده و بهصورت باریک برش داده و برگها را به صورت نوارهای نازک خرد میکنیم.
ژامبون را به صورت تکههای کوچک میبریم.
کمی روغن را در تابهای بزرگ ریخته و ژامبون را در آن سرخ میکنیم تا ترد و قهوه ای رنگ شود. سپس فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و کنار میگذاریم.
کمی روغن بیشتر به تابه اضافه میکنیم و سیر را تفت می دهیم تا بوی آن بلند شود. ساقههای خردشده چغندر را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در تابه را بسته به مدت 5 تا 10 می گذاریم ساقه ها روی حرارت کم نرم شوند.

درب ظرف را برداشته و برگهای خرد شده چغندر را به مواد اضافه و هم میزنیم. نمک و پودر فلفل قرمز را بر روی مواد پاشیده، در تابه را بسته و برای 5 دقیقه با حرارت کم می پزیم.
سپس شیر را بر روی مواد ریخته بر روی حرارت ملایم آرام میجوشانیم تا برگها کاملا پخته شده و قسمت عمده شیر بخار شود.
پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی میپزیم.
تخم مرغ را در کاسهای بزرگ هم میزنیم تا کف کند.
پنیر ریکوتا را همراه با یک چهارم پیمانه از آب پاستا به تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
بلافاصله بعد از پخته شدن، پاستا را آبکشی کرده و بر روی مخلوط پنیر و تخم مرغ میریزیم. به خوبی مواد را زیر و رو میکنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مخلوط پاستا و سس پنیری را به تابه اضافه کرده و روی شعله ملایم همراه با برگ چغندرها و ژامبون هم می زنیم.
مقداری پنیر پارمزان را بر روی غذا ریخته و گرم سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد پاستای پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پاستای پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده