مواد لازم برای املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی
- روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری
- پیاز سفید،نگینی شده : 1 عدد
- قارچ دکمه ای،ورقه شده : 250 گرم
- برگ اسفناج تازه خرد شده : 2 پیمانه
- پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده :½ پیمانه
- تخم مرغ : 8 عدد
- شیر : 2 الی 3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل تازه : به میزان لازم
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس املت را آماده کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید ، قارچ را به شکل ورقه ای خرد کرده و کنار بگذارید . تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، پیاز و قارچ را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید تا کاراملی شوند.
در این مرحله اسفناج را خرد کرده و بریزید تا کمی نرم شود ، نمک و فلفل را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
قالب مخصوص تارت را کمی چرب کرده و مخلوط قارچ و اسفناج را داخل آن بریزید ، سپس نیمی از پنیر را روی سطح آن بپاشید.
شیر ، تخم مرغ ، کمی نمک و فلفل را در کاسه ای خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند ، سپس روی مواد بریزید و در آخر باقی مانده پنیر را بپاشید.
قالب را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت آن را از فر خارج کرده میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد املت قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!