روش تهیه “مرنگ ایتالیایی” برای تزئین کیک و دسر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/fa2cb078-d671_.jpg

مواد لازم مرنگ ایتالیایی

  • سفیده تخم مرغ :65 گرم
  • شکر داخل سفیده :10 گرم
  • آب برای شربت:35 میلی لیتر 
  • شکر برای شربت :110 گرم



89c798f7-b51a_.jpg

پخت مرنگ ایتالیایی

طرز تهیه مرنگ ایتالیایی

ابتدا 35 میلی لیتر آب و 110 گرم شکر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا بجوشد.

بعد از اینکه دمای آن به حدود 120 درجه رسید از روی حرارت بردارید و به سفیده هم زده اضافه کنید.

در این میان 65 گرم سفیده تخم مرغ و 10 گرم شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا حالت ابری پیدا کند طوری که اگر کاسه را برگردانید از آن بیرون نریزد.

حالا شربت را به سفیده ها اضافه کرده و با سرعت بالا هم بزنید تا موادتان سفت شود طوری که اگر دسته های همزن را از آن خارج کنید مواد به شکل قله نوک تیز درآید.

در این مرحله مرنگ را داخل قیف بریزید و از آن برای تزیین کیک استفاده نمایید



4bc63e50-6cb5_.jpg

 درست کردن مرنگ ایتالیایی خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد مرنگ ایتالیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
مرنگ ایتالیایی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .